12.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Femeie accidentată de salvare pe trecerea de pietoni

Craiova: Femeie accidentată de salvare pe trecerea de pietoni

Polițiștii Biroului Rutier Craiova au fost sesizați astăzi cu privire la producerea unui accident rutier pe bulevardul 1 Mai, din Craiova, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Din primele cercetări la fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 64 de ani, din Craiova, care conducea o ambulanță cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, acesta transportând un pacient.
În zona unei treceri de pietoni de pe bulevardul 1 Mai, autovehiculul a accidentat o femeie de 67 de ani, din Craiova, care se angajase în traversarea drumului.

Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale

În urma accidentului, femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă. De asemenea, atât conducătorul ambulanței, cât și pietonul au fost testați cu aparatul alcooltest.
În cazul femeii care se angajase în traversarea drumului public, aparatul a indicat 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificării împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS