6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPrinsă cu peste 100 km/h prin Craiova

Prinsă cu peste 100 km/h prin Craiova

Poliţiştii doljeni au executat o acţiune pentru prevenirea încălcării regimului legal de viteză, a efectuării depăşirilor neregulamentare, verificarea legalităţii transportului public de persoane precum şi pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

La acţiune au participat 72 de efective, fiind aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, din care 52 de sancţiuni pentru viteză neregulamentară, în valoare totală de 28500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere din care 7 pentru viteză neregulamentară.

Totodată, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Craiova pe DN 65F, în afara localităţii Craiova în timp ce conducea un autoturism avand o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză fost sancţionat contraventional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca masură complementară i-a fost reţinut  permisul de conducere pentru  o perioadă de 90 zile.

Poliţiştii au depistat o tânără de 22 de ani, din Filiași, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h pe strada Calea Severinului din Craiova.

Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca masură complementară i-a fost reţinut  permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS