-2 C
Craiova
luni, 8 martie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Prinsă cu peste 100 km/h prin Craiova

Prinsă cu peste 100 km/h prin Craiova

Poliţiştii doljeni au executat o acţiune pentru prevenirea încălcării regimului legal de viteză, a efectuării depăşirilor neregulamentare, verificarea legalităţii transportului public de persoane precum şi pentru prevenirea răspândirii virusului Sars-CoV-2.

La acţiune au participat 72 de efective, fiind aplicate 98 de sancţiuni contravenţionale, din care 52 de sancţiuni pentru viteză neregulamentară, în valoare totală de 28500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut 15 permise de conducere din care 7 pentru viteză neregulamentară.

Totodată, poliţiştii au constatat 2 infracţiuni la regimul rutier.

Poliţiştii au depistat un tânăr de 21 de ani, din Craiova pe DN 65F, în afara localităţii Craiova în timp ce conducea un autoturism avand o alcoolemie de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză fost sancţionat contraventional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca masură complementară i-a fost reţinut  permisul de conducere pentru  o perioadă de 90 zile.

Poliţiştii au depistat o tânără de 22 de ani, din Filiași, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 108 km/h pe strada Calea Severinului din Craiova.

Cea în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca masură complementară i-a fost reţinut  permisul de conducere pentru o perioadă de 90 zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

CE: Din aprilie s-ar putea dubla cantitățile de vaccinuri

Şefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se aşteaptă...

ȘTIRI GdS

Gorj: Bărbatul care ar fi amenințat un polițist cu...

Bărbatul din județul Gorj care ar fi amenințat cu moartea un polițist din Runcu a fost reținut azi-noapte pentru 24 de ore. Suspectul este...

Șeful SAJ aruncă vina pe siguranța electrică în cazul...

Conducerea Servicului de Ambulanță Județean(SAJ) Gorj aruncă vina pe siguranța electrică în cazul în cazul inspectorului de sănătate publică Adrian Dobrin rămas fără ventilator...

Negocieri pentru programul de disponibilizări colective de la CEO

Încep negocierile pentru Actul Adițional la Contractul Colectiv de Muncă la Complexul Energetic Oltenia(CEO). Săptămâna aceasta debutează negocierile între sindicatele și administrația din companie....

Accident rutier cu doi răniţi pe DJ 562

Duminică seară, două echipaje de pompieri din cadrul Stației Vânju Mare au intervenit cu o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD...

Sindicaliștii ripostează împotriva renunțării la titularizarea definitivă

Sindicaliștii ripostează împotriva renunțării la titularizarea definitivă