3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDe luni începe vaccinarea și-n județul Dolj

De luni începe vaccinarea și-n județul Dolj

-

Prefectul de Dolj, Nicuşor Roşca, a anunțat în urmă cu puțin timp că de mâine se va începe înscrierea în platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19. De luni se va începe vaccinarea în 4 centre, din județul Dolj:

  • Craiova: două centre la Sala Polivalentă cu 8 puncte de vaccinare,
  • Comuna Calarasi – 4 puncte de vaccinare
  • Calafat – 4 puncte de vaccinare.

Se estimează ca în județul Dolj se pot vaccina zilnic, deocamdată, 720 de persoane. Deschiderea celorlalte centre va fi făcută în funcție de solicitările și programările din platforma națională de vaccinare.

Pentru vaccinarea anti-covid, etapa II, au transmis informații către nucleul județean de coordonare: 43 de instituții și 159 de operatori economici, însumând un total de 5906 persoane care și-au exprimat dorința de a se vaccina. Situatia se actualizează zilnic. Programarea pentru vaccinare se va face potrivit precizărilor CNCAV.

În etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, angajații care lucrează în instituții ori operatori economici care își desfășoară activitatea în domenii cheie, așa cum sunt acestea stabilite prin HG 1031/2020, vor fi programați pentru vaccinare prin intermediul angajatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce se întâmplă în creierul adolescenţilor care mănâncă junk...

O dietă bazată pe junk food poate provoca leziuni...

ȘTIRI GdS