1.6 C
Craiova
joi, 21 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj De luni începe vaccinarea și-n județul Dolj

De luni începe vaccinarea și-n județul Dolj

-

Prefectul de Dolj, Nicuşor Roşca, a anunțat în urmă cu puțin timp că de mâine se va începe înscrierea în platforma pentru vaccinarea anti-COVID-19. De luni se va începe vaccinarea în 4 centre, din județul Dolj:

  • Craiova: două centre la Sala Polivalentă cu 8 puncte de vaccinare,
  • Comuna Calarasi – 4 puncte de vaccinare
  • Calafat – 4 puncte de vaccinare.

Se estimează ca în județul Dolj se pot vaccina zilnic, deocamdată, 720 de persoane. Deschiderea celorlalte centre va fi făcută în funcție de solicitările și programările din platforma națională de vaccinare.

Pentru vaccinarea anti-covid, etapa II, au transmis informații către nucleul județean de coordonare: 43 de instituții și 159 de operatori economici, însumând un total de 5906 persoane care și-au exprimat dorința de a se vaccina. Situatia se actualizează zilnic. Programarea pentru vaccinare se va face potrivit precizărilor CNCAV.

În etapa a doua a campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, angajații care lucrează în instituții ori operatori economici care își desfășoară activitatea în domenii cheie, așa cum sunt acestea stabilite prin HG 1031/2020, vor fi programați pentru vaccinare prin intermediul angajatorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

O asociație de proprietari din Craiova are datorii la...

O asociație de proprietari din Craiova a ajuns să datoreze furnizorului de căldură nici mai mult, nici mai puțin de 6.939.928 de lei (peste un milion de euro).

ȘTIRI GdS

O asociație de proprietari din Craiova are datorii la...

O asociație de proprietari din Craiova a ajuns să datoreze furnizorului de căldură nici mai mult, nici mai puțin de 6.939.928 de lei (peste un milion de euro).

Autoritățile sunt de acord cu mutarea depozitului de gunoi...

Autoritățile din Târgu Jiu sunt de acord cu mutarea depozitului de gunoi din municipiu, care poluează olfactiv localitatea. Sunt mai multe cartiere din partea...

Afaceri de succes, în pandemie. Profiturile din pariuri concurează...

Firmele de pariuri sportive și jocuri de noroc se dezvoltă în ultimii ani, în Craiova. Inclusiv în pandemie. Unele astfel de societăți au cifre de afaceri comparabile cu firme consacrate din industrie. Profiturile lor nu sunt de neglijat.

Liceul din Filiași va beneficia de investiții de două...

Liceul din Filiași va beneficia de investiții de două milioane de euro

S-au scumpit benzina și motorina. De ce crește prețul...

În ultimele zile, prețul carburanților în benzinării a trecut de 5 lei pe litru sau se situează foarte aproape de pragul de 5 lei pe litru. Explicăm, în continuare, căror factori se datorează scumpirea.

Sărbătoare în Anul „Tudor Vladimirescu” mai mult cu proiecte...

Două proiecte majore sunt încă nefinalizate, în Gorj, în Anul „Tudor Vladimirescu”, dedicat marcării a 200 de ani de la Revoluția de la 1821. Un...