2.4 C
Craiova
luni, 30 noiembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Minor arestat pentru furturi din locuință

Dolj: Minor arestat pentru furturi din locuință

Un minor de 15 ani, din Sadova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, acesta fiind bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuință.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bechet au reținut pentru 24 de ore persoana în cauză, stabilindu-se faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în mai multe locuințe din Sadova, de unde ar fi sustras diverse bunuri de uz gospodăresc și casnic.

Astfel, în baza probatoriului administrat în acest caz, minorul a fost prezentat unității de parchet și apoi instanței de judecată, care a dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Au trecut peste eșecul cu Steaua. SCMU Craiova, victorie...

Eșecul de sâmbătă, cu Steaua (2-3), se...

ȘTIRI GdS

Ce amendă a primit o craioveancă după ce s-a...

S-a certat cu prietenul și a sunat la 112. Asta a făcut o craioveancă de 29 de ani. Femeia s-a răzgândit imediat, însă polițiștii au depistat-o și au amendat-o.

Gorjul rămâne „verde“ la rata de infectare cu Covid-19....

Gorjul rămâne „verde“ la rata de infectare cu Covid-19, potrivit raportării transmise, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică.

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei

Pieton accidentat mortal pe Centura de Nord a Craiovei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Olguța Vasilescu dă vina pe prefect pentru închiderea căsuțelor...

Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a dat vina pe prefectul de Dolj Nicușor Roșca pentru închiderea căsuțelor din Târgul de Crăciun.

Gorj: 207 amenzi date de polițiști, în contextul prevenirii...

207 amenzi au fost date de polițiștii gorjeni, în contextul prevenirii Covid-19. Au fost verificate peste 1.200 de persoane și 300 de autovehicule.

Tronsonul 2 al DE Craiova-Pitești avansează în ritm susținut

Tronsonul 2 al DE Craiova-Pitești avansează în ritm susținut.