5.3 C
Craiova
luni, 17 ianuarie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljActivitatea de relații cu publicul la OCPI Dolj, sistată

Activitatea de relații cu publicul la OCPI Dolj, sistată

În scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19), Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj menține sistată activitatea de relații cu publicul. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail ([email protected]) sau poștă.

Astfel, în perioada 3 noiembrie – 13 noiembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui inscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».

Recomandări

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Dolj (www.ocpidolj.ro),  dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic, prin e-mail sau prin sistem de videoconferință (utilizând serviciul gratuit Google Meet).

Numerele de telefon și adrese de e-mail  destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

  • Email: [email protected]
  • Telefon centrală: 0251413128, 0251414286
  • Telefon relația cu publicul: 0251413129
  • Telefon relația cu birourile notariale: 0251411708
  • Fax: 0251418018
  • Fax pentru birouri notariale: 0251411646
  • Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

Reluarea activității cu publicul la registratura și ghișeele OCPI Dolj va fi anunțată din timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Parchetul ucrainean îi cere lui Poroşenko o cauţiune de...

Parchetul ucrainean a cerut luni unui tribunal să-l plaseze...

ȘTIRI GdS