2.8 C
Craiova
joi, 1 decembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalDoljActivitatea de relații cu publicul la OCPI Dolj, sistată

Activitatea de relații cu publicul la OCPI Dolj, sistată

În scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19), Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Dolj menține sistată activitatea de relații cu publicul. Cetățenii și partenerii OCPI pot opta pentru serviciile disponibile on-line prin intermediul sistemului informatic de cadastru și carte funciară. Sesizările, petițiile și memoriile vor putea fi transmise prin e-mail ([email protected]) sau poștă.

Astfel, în perioada 3 noiembrie – 13 noiembrie 2020, persoanele fizice/juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererea de înscriere, recepție sau avizare, însoțită de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui inscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepția sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, stadiul soluționării cererilor/dosarelor înregistrate în aplicația informatică poate fi consultat accesând site-ul www.ancpi.ro, secțiunea «Urmărire cerere RGI».

Recomandări

Solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite prin e-mail sau accesând site-ul OCPI Dolj (www.ocpidolj.ro),  dar și prin intermediul liniilor telefonice, care vor funcționa de luni pânã joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

În perioada menționată, audiențele vor fi acordate telefonic, prin e-mail sau prin sistem de videoconferință (utilizând serviciul gratuit Google Meet).

Numerele de telefon și adrese de e-mail  destinate beneficiarilor serviciilor oferite de OCPI sunt următoarele:

  • Email: [email protected]
  • Telefon centrală: 0251413128, 0251414286
  • Telefon relația cu publicul: 0251413129
  • Telefon relația cu birourile notariale: 0251411708
  • Fax: 0251418018
  • Fax pentru birouri notariale: 0251411646
  • Toate aceste măsuri au scopul de a proteja publicul și salariații, în egală măsură.

Reluarea activității cu publicul la registratura și ghișeele OCPI Dolj va fi anunțată din timp.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS