14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Cercetaţi pentru tâlhărie calificată

Dolj: Cercetaţi pentru tâlhărie calificată

Polițiști din cadrul Secției 5 Craiova au efectuat, ieri, 2 percheziţii domiciliare la locuinţele a doi tineri de 19 și 20 de ani, din Coțofenii din Dos, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj.

În noaptea de 29 septembrie, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au fost sesizați de o femeie de 38 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că, în timp ce aceasta se deplasa pe Bulevardul Dacia, a fost acostată de persoană necunoscută, care a împins-o la sol, smulgându-i geanta în care se aflau suma de 120 de lei, actele de identitate și cheile de la locuință și autoturism.

Imediat, polițiștii au demarat cercetările pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, stabilind că cei doi tineri de 19 și 20 de ani ar fi fost implicați în comiterea faptei respective.

Astfel, în cursul zilei de ieri, 18 octombrie, polițiștii Secției 5 Poliție Craiova au efectuat 2 percheziții domiciliare în comuna Coțofenii din Dos, la locuințele a doi tineri de 19 și 20 de ani, din localitate.

În baza probatoriului administrat, polițiștii au reținut pentru 24 de ore persoanele în cauză, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS