4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Acțiune pentru prevenirea fraudelor în comerțul online

Dolj: Acțiune pentru prevenirea fraudelor în comerțul online

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au executat o acțiune pentru prevenirea fraudelor comise în mediul online cu piese auto.

La activitate au participat 10 polițiști și 2 comisari din cadrul Comisariatul Județean Dolj – Garda de Mediu.

În urma activităților desfășurate, au fost verificate 10 societăţi comerciale și 8 persoane fizice.

Pentru abaterile constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenţionale din care: 5 la Lg. 12/1990, 2 la OUG nr. 28/1999 și o sancțiune la HG 856/2002, valoarea amenzilor fiind de peste 100.000 lei.

Totodată, polițiștii au confiscat bunuri în valoare de aproximativ 1.000 de lei și au indisponibilizat suma de 1.240 de lei.

În urma controlului efectuat la punctul de lucru al unui agent economic din Craiova, s-a constatat faptul că reprezentanții acestuia nu au evidențiat în casa de marcat veniturile obținute din comercializarea pieselor auto, respectiv suma de 950 de lei.

Agentul economic a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 10.000 de lei, dispunându-se totodată confiscarea sumei de 950 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Criză de vaccin antigripal în Europa, din cauza cererii...

Creşterea cererii pentru vaccinuri antigripale a dus...

ȘTIRI GdS

Sute de apartamente din Craiova rămân azi fără căldură

Craiova rămâne în cursul zilei de azi fără căldură şi apă caldă. O avarie produsă la reţeaua de distribuţie a agentului termic...

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în județ au fost înregistrate alte 158 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Situația...

Dolj: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție

Pe fondul creșterii numărului de cazuri de coronavirus înregistrate în Dolj, polițiștii au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție.

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN7, DN 64

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi sunt restricții de circulație pe DN 7, DN 7C și DN 64, pentru...

Cod galben de ceaţă în Dolj şi alte opt...

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă mai multe atenţionări cod galben de ceaţă valabile în Dolj şi alte nouă...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea online