4 C
Craiova
vineri, 23 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: 14 sancțiuni, aplicate pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Dolj: 14 sancțiuni, aplicate pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

În Dolj, peste 130 de politiști, jandarmi și polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor au desfășurat acțiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun. Acțiunile au avut ca scop verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, au fost verificate peste 50 de societăți comerciale și aproximativ 50 de mijloace de transport, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 4.500 de lei. Dintre acestea 13 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecţie dispuse în această perioadă.

Cetățenili trebuie să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în...

ȘTIRI GdS

Dolj: Alte 158 de cazuri noi de infectare cu...

Prefectura Dolj a anunțat că astăzi în județ au fost înregistrate alte 158 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus. Situația...

Dolj: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție

Pe fondul creșterii numărului de cazuri de coronavirus înregistrate în Dolj, polițiștii au intensificat acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție.

Vâlcea: Restricții de circulație pe DN7, DN 64

Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a anunțat că astăzi sunt restricții de circulație pe DN 7, DN 7C și DN 64, pentru...

Cod galben de ceaţă în Dolj şi alte opt...

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în această dimineaţă mai multe atenţionări cod galben de ceaţă valabile în Dolj şi alte nouă...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea...

Câţi profesori din Dolj au urmat cursuri pentru predarea online

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule...

CJ Dolj redă circuitului turistic şi cultural două cule din judeţ. Este vorba de Cula Izvoranu-Geblescu de la Brabova şi de Cula Cernăteștilor.