5.8 C
Craiova
sâmbătă, 31 octombrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Craiovean reținut pentru violare de domiciliu

Craiovean reținut pentru violare de domiciliu

Polițiști din cadrul Secției 1 Craiova au reținut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe și distrugere.

Polițiștii au fost sesizați de o tânără de 18 ani, din Craiova, despre faptul că are un conflict cu un bărbat, la domiciliul său din municipiu.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii care au identificat un bărbat de 43 de ani, cel în cauză fiind fostul concubin al mamei apelantei.

Din cercetările efectuate de polițiști, bărbatul ar fi pătruns fără drept în locuinţa femeii de 34 de ani, din Craiova, fără consimţământul acesteia, unde a exercitat acte de violență asupra acesteia și a celor doi copii ai femeii, cei doi fiind ulterior transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

De asemenea, bărbatul ar fi distrus un telefon mobil ce aparține tinerei de 18 ani, pentru a o împiedica pe aceasta să sesizeze organele de poliţie, fiind cauzat un prejudiciu în valoare de 1.400 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea a 3 infracțiuni de lovire sau alte violențe precum și pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și distrugere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

S-a constituit noul Consiliu Local Craiova

S-a constituit noul Consiliu Local Craiova.

66 de cazuri noi de Covid-19 în județul Gorj

În județul Gorj au fost înregistrate în ultimele 24 de ore 66 de noi cazuri de Covid-19. Situația epidemiologică,...

Gorj: Șofer depistat cu o concentrație de 1,41 mg/l...

Un bărbat de 46 de ani, din orașul Novaci, a fost depistat ieri în trafic în timp ce conducea un autoturism, pe...

Dolj: Acțiuni de verificare a respectării măsurilor anti-COVID

Polițiștii doljeni împreună cu celelate forțe de ordine, sub autoritatea instituției prefectului, continuă desfășurarea de acțiuni cu efective mărite pentru verificarea modului...

Gorj: 1.200 de persoane verificate de poliție dacă purtau...

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 17 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat,...

A încetat din viaţă Bogdan Cristian Drăgan, unul dintre...

Bogdan Cristian Drăgan, unul dintre intelectualii de marcă ai Craiovei, a încetat din viaţă pe 29 octombrie, la 64 de ani, după...