16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Prins la scurt timp după ce a furat

Dolj: Prins la scurt timp după ce a furat

Polițiști din cadrul Secției 1 Rurală Melinești au identificat, ieri, un bărbat de 63 de ani, din comuna Brădești, bănuit de comiterea infracțiunii de furt

În cursul zilei de ieri, polițiștii au fost sesizați de o femeie de 35 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că un bărbat i-a sustras din autoturismul proprietate personală care se afla în parcarea unei pensiuni, mai multe bunuri, după care a părăsit zona respectivă la volanul unui autoturism.

Sesizarea a fost transmisă și echipajelor de poliție din teren, care au depistat autoturismul în cauză DN 6, pe raza comunei Coțofenii din Față, la aproximativ un kilometru distanță de locul comiterii faptei.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 63 de ani, din  Brădești care avea asupra sa bunurile sustrase din autoturismul persoanei vătămate.

Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate de polițiști și predate persoanei vătămate.

În cauză, polițiștii  au întocmit un dosar penal sub pentru comiterea infracțiunii de furt urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul să fie înaintat unității de parchet cu propunere corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS