15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCopii din Dolj și Gorj printre câștigîtorii concursului ”Descoperă Dunărea”

Copii din Dolj și Gorj printre câștigîtorii concursului ”Descoperă Dunărea”

Administrația Națională “Apele Române” a premiat câștigătorii concursului ”Descoperă Dunărea”-  prima ediție.

Administrația Bazinală de Apă Jiu a premiat, astăzi, cei 5 elevi ai Grădiniței Stoina, județul Gorj, câștigătorii locului II – Secțiunea Creație – ai concursului național organizat de Apele Române, “Descoperă Dunărea”.

Săptămâna trecută  alți copii din localitatea doljeană Cetate, participanți la  atelierele de vară “Șotron” coordonate de Olivia Rada,  câștigători tot ai locului II – la Secțiunea Ateliere au primit premiile mult așteptate oferite de către Apele Române: ghiozdane albastre cu rechizite.

Au fost acordate 75 de premii, din care jumătate vor ajunge la copii proveniți din zonele defavorizate. În acest fel, Administrația Națională ”Apele Române” vine în sprijinul lor în procesul pregătire a noului an școlar și le acordă premii în rechizite școlare (ghiozdane, penare, caiete).

Câștigătorii pot fi vizualizați pe pagina de facebook a ANAR https://www.facebook.com/rowater.ro sau pe cea a concursului ”Descoperă Dunărea” https://www.facebook.com/Descoper%C4%83-Dun%C4%83rea-100318565083845

ANAR a acordat Marele Premiu unei fetițe de 8 ani pe nume Maia, din Oradea, care a lucrat timp de 3 săptămâni la creația sa numită ”Amenajare de râu”, o creație de o complexitate și ingeniozitate aparte.

La nivelul Administraței Bazinale de Apă Jiu avem câștigători copii din localitatea gorjeană Stoina, localitatea doljeană Cetate și  municipiul Craiova:

SECȚIUNEA ATELIERE : Premiul II  Ateliere de vară Șotron coordonate de Olivia Rada, localitatea Cetate, județul Dolj

SECTIUNEA CREAȚIE:Premiul II Grădinița Stoina – pe Malul Amaradiei, județul Gorj – Creație de flori pe malul Amaradiei

Mențiuni – Premii speciale Căsuță pe malul Oltului, Dumitriu Teodora Ștefania, Craiova, județul Dolj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS