11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCaz de coronavirus la Primăria Drănic. Instituția se închide!

Caz de coronavirus la Primăria Drănic. Instituția se închide!

Caz de coronavirus la Primăria Drănic. Un angajat al primăriei din comuna doljeană Drănic a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Acesta a avut simptome specifice infectării cu noul coronavirus, iar după ce testul a ieșit pozitiv a fost transportat la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova, unde a rămas internat. DSP Dolj a stabilit ca toți contacții direcți ai angajatului să intre în carantină, în frunte chiar cu primarul Marian Dănuț Andrei.

Contactat de GdS, edilul din Drănic a confirmat informația. Ba chiar a anunțat că primăria va fi închisă până la data de 21 septembrie inclusiv. „Toți contacții direcți vor intra în izolare la domiciliu. Inclusiv eu. Ne vom întoarce la serviciu începând cu 22 septembrie, așa cum ne-a recomandat Direcția de Sănătate Publică“, a afirmat Marian Dănuț Andrei, primarul din Drănic.

Caz de coronavirus la Primăria Drănic. Ce mesaj a transmis edilul comunei

De altfel, pe pagina sa de Facebook edilul a transmis un mesaj locuitorilor comunei, pentru „a nu lăsa loc de zvonuri și interpretări“.

„Văd că tot apar comentarii cu privire la un caz de coronavirus depistat în primărie. Pentru că astfel de lucruri nu pot fi ascunse, iar cu sănătatea oamenilor nu te poți juca, vă confirm situația și vă anunț că atât eu, cât și câțiva angajați ai Primăriei Drănic am intrat în carantină. Sunt adeptul transparenței totale, așa cum s-a procedat mereu în administrația locală a comunei noastre, așa că nu pot ascunde astfel de lucruri.

Pentru a nu da însă frâu liber imaginație unora și pentru a nu apărea tot felul de zvonuri și acuze nefondate, vă aduc la cunoștință că atât eu, cât și angajații care au fost stabiliți ca fiind contactați direcți vom intra în izolare la domiciliu. Respectăm legea și indicațiile Direcţiei de Sănătate Publică! Îmi pasă de locuitorii comunei Drănic și nu-i voi pune niciodată în pericol“, este mesajul primarului Marian Dănuț Andrei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS