13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Rețeaua de alimentare cu apă din Bariera Vâlcii, modernizată

Craiova: Rețeaua de alimentare cu apă din Bariera Vâlcii, modernizată

Compania de Apă Oltenia a finalizat o lucrare de amploare în cartierul craiovean Bariera Vâlcii, care a vizat modernizarea rețelei de alimentare cu apă potabilă. Prin lucrările efectuate se va furniza apă la o presiune superioară pentru toți locuitorii cartierului.

Necesitatea executării acestor lucrări a apărut ca urmare a faptului că zona s-a dezvoltat, s-a extins, iar locuitorii aveau deseori probleme cu lipsa presiunii apei potabile. A fost luată decizia modernizării rețelei, iar lucrările au demarat săptămâna trecută. Echipe suplimentare ale Companiei de Apă au fost mobilizate în cartierul Bariera Vâlcii în încercarea de a reduce la maximum disconfortul creat de săpăturile necesare, înlocuirea conductelor vechi și realizarea unor branșamente noi acolo unde a fost nevoie. S-au înlocuit a 80 metri liniari de conductă și s-au realizat 12 branșamente noi pe Aleea 7 Teilor.

Beneficiarii acestor lucrări trebuie să utilizeze rațional apa potabilă, doar în scop menajer, nu pentru udatul grădinilor, întrucât nerespectarea acestor cerințe provoacă disconfortul tuturor locuitorilor cartierului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS