10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cu dosare penale pentru conducere fără permis

Doljeni cu dosare penale pentru conducere fără permis

Polițiștii doljeni au depistat ieri și azi noapte mai mulți șoferi care conduceau fără permis. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.

Polițiști din cadrul Postului Desa au depistat pe o stradă din comuna  Ciupercenii Noi, un bărbat de 34 de ani, din comuna Desa, care conducea un  autoturism, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că autorizația de circulație provizorie a autoturismului este expirată din luna mai.

De asemenea, în momentul opririi, conducătorul auto a prezentat polițiștilor o copie xerox a unui permis de conducere, emis pe numele său de către autoritățile poloneze, care ar fi fals.

Tot ieri, polițiști din cadrul Secției 2 Craiova au oprit pentru control un tânăr de 22 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Romanescu.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că tânărul are permisul de conducere suspendat, iar autoturismul condus de acesta este neînmatriculat în circulație.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat și fără permis.

Alte două cazuri

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Bucovăț au oprit, ieri, pentru control un bărbat de 35 de ani, din comuna Podari, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Teilor, din comuna Podari.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

În noaptea de 6/7 iulie, polițiști din cadrul Secției 1 Craiova  au oprit pentru control un tânăr de 26 de ani, din municipiu care conducea un autoturism pe strada Bibescu, din localitate.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS