17 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni cercetaţi penal după ce au condus fără permis

Doljeni cercetaţi penal după ce au condus fără permis

Poliţiştii doljeni au depistat, ieri, în trafic trei bărbaţi care conduceau fără să aibă permis.

Polițiști din cadrul Secției 5 Craiova au depistat, ieri, un bărbat de 47 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism prin localitate, deși avea suspendat acest drept, ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că autoturismul pe care bărbatul îl conducea avea aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare ce fuseseră atribuite unui alt autovehicul.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul cu numere false și fără a deține permis de conducere.

Doi tineri, în aceeaşi situaţie

Azi noapte, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au depistat pe DN 55 A, în afara localității, un tânăr de 23 de ani, din Băileşti, care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere. Polițiștii au întocmit un dosar penal pe numele tânărului.

Tot azi noapte, polițiștii Biroului Rutier Craiova au depistat la volanul unui autoturism, condus prin localitate, un minor de 17 ani, din municipiu.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că autovehiculul i-ar fi fost încredințat de o tânără de 20 de ani. Având în vedere cele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și încredințarea unui vehicul unei persoane despre care se cunoaște că nu are dreptul să îl conducă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS