19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraiova: Înscrieri online a candidaților pentru profesia militară

Craiova: Înscrieri online a candidaților pentru profesia militară

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul Informare-Recrutare din cadrul Centrului militar zonal Dolj, activitatea de recrutare de la distanță, în vederea înscrierii online a candidaților pentru profesia militară, astfel:

  • A fost stabilită perioada de înscriere online a candidaţilor pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, în perioada 30.03 – 29.04.2020;
  • Se prelungește perioada de înscriere on-line a candidaţilor pentru instituţiile militare de învăţământ superior şi postliceal și din sistemul de apărare, ordine publică şi securitate naţională, precum și pentru soldați gradați profesioniști,  până la data de 29.04.2020;
  • Se prelungește perioada de suspendare a activităţii de selecţie a candidaţilor pentru profesia militară, în cadrul Centrelor militare de selecţie şi orientare până la încheierea stării de urgenţă.

Pentru înscrierea în procesul de recrutare candidații trebuie să trimită un e-mail la adresa [email protected] cu datele de contact (adresă, număr de telefon), data nașterii, studiile absolvite sau în curs de absolvire și opțiunea privind cariera militară (ofițer, maistru militar, subofițer sau soldat gradat profesionist) și instituția/unitatea de învățământ preferată.

Detalii suplimentare se pot solicita la sediul Centrului militar zonal Dolj din Craiova, str. General Dragalina, nr. 60A sau telefonic la numerele 0251.41.47.41 şi 0251.53.44.04.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS