21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţist prins în timp ce îşi arunca gunoiul pe marginea drumului

Poliţist prins în timp ce îşi arunca gunoiul pe marginea drumului

Un cititor al Gazetei de Sud a postat pe o pagină de socializare o fotografie în care este surprins un poliţist în timp ce arunca un sac de gunoi, scos din portbagaj, pe marginea drumului.

„Venind spre serviciu am surprins un polițist (inițial am crezut că este local, însă am fost atenționat că nu este așa și rectific) care și-a oprit mașina pe marginea drumului, lângă un loc viran pe str. Bucovăț, și a început să-și golească sacul de gunoi scos din portbagaj, a scris cititorul pe pagina de socializare.

Atrăgându-i-se atenţia poliţistul se scuză spunând că nu a aruncat gunoiul, ci a aruncat nişte pisici.

„I-am strigat să-i fie rușine, iar singura sa apărare a fost că nu aruncă gunoiul, ci aruncă… niște pisici! Nu știu adevărul pt. că bălăriile de pe marginea drumului sunt înalte, însă indiferent de situație, actul în sine mi se pare descalificant, a mai scris cititorul.

Avand în vedere aceste informații, conducerea IPJ Dolj a dispus efectuarea de verificări de către Biroul Control Intern.
Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, în funcţie de aspectele ce vor fi constatate se vor dispune măsurile legale ce se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS