Acasă Local Dolj Craiova: Poliţiştii au ridicat un bărbat urmărit pentru că a condus maşina...

Craiova: Poliţiştii au ridicat un bărbat urmărit pentru că a condus maşina fără permis

-

În noaptea de 25/26 februarie, polițiștii Biroului Rutier Craiova au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 30 de ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Din cercetările efectuate de polițiștii Biroului Rutier Craiova a rezultat faptul că, la data de 21 februarie a.c., bărbatul de 30 de ani ar fi condus un autoturism pe mai multe străzi din localitate, deși avea permisul anulat ca urmare a comiterii altor abateri la regimul circulației rutiere.La momentul respectiv, polițiștii de la rutieră au efectuat semnalul regulamentar de oprire în trafic a autoturismului pe care cel în cauză îl conducea, însă, întrucât acesta nu s-a conformat, polițiștii au pornit în urmărirea sa.Autoturismul a fost apoi abandonat de bărbat, acesta fugind pentru a-și asigura scăparea. Polițiștii au demarat imediat cercetările, iar în urma datelor obținute bărbatul a fost identificat, pe numele său fiind emis un mandat de aducere.

Astfel, în urma activităților desfășurate de polițiștii rutieri, cel în cauză a fost depistat cu sprijinul polițiștilor de frontieră, în timp ce se afla într-un aeroport din București și încerca să părăsească țara, având destinație Anglia.În baza probelor administrate în cauză, polițiștii au dispus față de bărbatul respectiv reținerea pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Jurnal de antreprenor. SPIACT Craiova întâmpină sincope în aprovizionarea cu piese

Firma are 103 angajați și nu a întrerupt activitatea. Probleme apar la aprovizionarea cu diverse repere necesare în producție. „La produsele complexe, ca ale noastre, dacă lipsește o piesă nu putem face produsul“, a spus administratorul SPIACT.