8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărire ca în filme pe mai multe străzi din Craiova

Urmărire ca în filme pe mai multe străzi din Craiova

Un tănăr de 19 ani din comuna Dănicei, județul Vâlcea a fost prins de poliţişti după ce a fugit cu maşina de aceştia.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au efectuat, ieri noapte, semnalul regulamentar de oprire a unui conducător auto, care se deplasa pe strada Dezrobirii. Întrucât cel în cauză nu a oprit la semnal și și-a continuat deplasarea, mărind viteza, echipajul de poliție a pornit în urmărirea acestuia.

Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi, iar la intersecția cu strada Rampei, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă.

În urma accidentului, un tânăr de 20 de ani, din Glăvile, Vâlcea, pasager în autoturism, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conștient.

Conducătorul autoturismului a fost identificat în persoana unui tânăr de 19 ani, din comuna Dănicei, județul Vâlcea.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că cel în cauză avea dreptul de a conduce vehicule suspendat, ca urmare a comiterii altor abateri la rutieră, iar plăcuțele de înmatriculare ce erau montate pe autoturism erau false.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal în care desfășoară cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul cu numere false și fără a deține permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS