Acasă Local Dolj Tânăr reținut pentru tâlhărie

Tânăr reținut pentru tâlhărie

-

Polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Plenița au reținut, ieri, pentru 24 de ore un tânăr de 23 de ani, din Bîrca, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

Potrivit IPJ Dolj, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în vineri noaptea, bărbatul ar fi sustras, prin smulgere, un lănțișor, un telefon mobil, precum și suma de 40 de lei, bunuri ce se aflau în posesia unei tinere de 19 ani, care se deplasa pe o stradă din Caraula.

După comiterea faptei, bărbatul ar fi plecat apoi cu mașina către ieșirea din localitate.

Poliţiştii doljeni au mai declarat că în urma activităților tânărul respectiv a fost depistat pe raza unei localități din județul Arad, fiind apoi condus la sediul poliției pentru cercetări.

Astfel, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cercetat pentru pornografie infantilă şi şantaj

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au desfășurat percheziții domiciliare, în cadrul unui dosar...

Dolj: Acţiuni pentru respectarea ordonanţelor militare

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală Melineşti au continuat, astăzi, desfăşurarea de acţiuni pentru impunerea respectării ordonanţelor militare, fiind desfăşurată o acţiune cu efective...