5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTineri craioveni, tâlhari la drumul mare

Tineri craioveni, tâlhari la drumul mare

Oamenii legii au dispus reţinerea a cinci tineri din Craiova, cu vârste cuprinse între 15 şi 18 de ani, suspectaţi de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au efectuat, ieri, 8 percheziții domiciliare la adresele a șase tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, din Craiova, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme.

În urma perchezițiilor efectuate au fost ridicate bunuri susceptibile a proveni din săvârșirea acestui gen de infracțiuni, urmând a fi stabilită provenienţa acestora.

Din investigațiile efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că cinci dintre cei șase tineri ar fi sustras, în zilele de 17, 20 și 22 decembrie 2019 acumulatorii a trei autoturisme și, de asemenea, aceştia sunt bănuiți şi de tantativă la infracțiunea de furt, comisa în noaptea de 25/26 decembrie.

Față de cele cinci persoane s-a dispus reținerea pentru 24 de ore pe bază de ordonanță,  acestea fiind intoduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă  Dolj.

În cursul acestei zile cei trei vor fi conduși la unitatea de parchet, cu propuneri corespunzătoare. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS