10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDosare penale la cele două şcoli din Doj unde s-au intoxicat elevii

Dosare penale la cele două şcoli din Doj unde s-au intoxicat elevii

În urma incidentelor de ieri la şcolile din Daneţi şi Dăbuleni, de unde mai mulţi elevi au ajuns la spital intoxicaţi cu substanţă necunoscută poliţiştii au deschis dosare penale.

„În cele două cazuri de ieri, de la Daneţi şi Dăbuleni, poliţiştii doljeni desfăşoară cercetări în vederea lămuririi stării de fapt, fiind întocmite două dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au reprezentanţii IPJ Dolj.

Incidentele au avut loc la Şcoala Daneţi. 16 elevi au ajuns la spitalele din Craiova. De asemenea, la Liceul „Constantin Brâncoveanu” Dăbuleni în primă fază au fost anunţate 9 cazuri de elevi intoxicaţi, apoi numărul elevilor care au ajuns la spital a mai crescut. În acest caz, conducerea unităţii şcolare a precizat că o firmă a făcut dezinsecţie marţi seara, după ora 18.00.

Dezinfecţia ar fi fost făcută pentru că în unitatea şcolară ar fi apărut mai multe cazuri de varicelă. La Daneţi însă managerul a spus că a făcut curăţenie cu substanţe autorizate din comerţ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS