10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Sub influenţa alcoolului circula cu viteză pe Calea Bucureşti

Sub influenţa alcoolului circula cu viteză pe Calea Bucureşti

Poliţişti din cadrul Secției 3 Craiova au observat azi noapte pe Calea București un autoturism ce se deplasa cu viteză mărită.
Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului, folosindu-se semnalele acustice și luminoase, iar cu ocazia legitimării conducătorului, s-a stabilit că acesta are 44 de ani şi este din Craiova.
Totodată, în urma testării cu aparatul alcooltest, poliţiştii au constatat faptul că acesta avea o concentraţie de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cel în cauză a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, necesare pentru stabilirea alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Încă un deces din cauza Covid în Gorj

Județul Gorj înregistrează încă un deces din cauza COVID. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 631...

Zeci de sancțiuni în Gorj pentru încălcarea măsurilor de...

Forțele de ordine din județul Gorj au aplicat amenzi în valoare de peste 27.300 lei pentru neregulile constatate în urma verificărilor respectării...

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...