12.3 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Armă găsită în urma unei percheziţii

Dolj: Armă găsită în urma unei percheziţii

Poliţişti din cadrul Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Dolj, împreună cu cei ai Secției 9 Rurală Cetate au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 28 de ani, din Cetate.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au găsit o armă neletală din categoria celor supuse autorizării și 134 diaboluri de plumb de același calibru.
Din cercetări s-a stabilit că cel în cauză ar fi cumpărat arma și muniția din afară ţării, fiind introdusă în România, fără a fi declarată organelor vamale de control.
Arma și muniția au fost ridicate de poliţişti în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Încă un deces din cauza Covid în Gorj

Județul Gorj înregistrează încă un deces din cauza COVID. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 631...

Zeci de sancțiuni în Gorj pentru încălcarea măsurilor de...

Forțele de ordine din județul Gorj au aplicat amenzi în valoare de peste 27.300 lei pentru neregulile constatate în urma verificărilor respectării...

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...