Acasă Local Dolj Urmărire ca în filme în comuna Daneţi

Urmărire ca în filme în comuna Daneţi

-

În cursul zilei de ieri, 10 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au observat un autoturism care se deplasa pe DJ-561C, din direcția Daneți către Murta, conducătorul vehiculului virând brusc pe o altă stradă la apariţia echipajului.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, patrula de poliție a pornit în urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase, însă cel în cauză nu a oprit, mărind viteza de deplasare.  

Astfel, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra autoturismului, reuşindu-se oprirea şi imobilizarea conducătorului.

Bărbatul avea o concentraţie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cel în cauză a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Daneţi, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS