10.8 C
Craiova
luni, 21 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Urmărire ca în filme în comuna Daneţi

Urmărire ca în filme în comuna Daneţi

În cursul zilei de ieri, 10 februarie, poliţişti din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Daneţi au observat un autoturism care se deplasa pe DJ-561C, din direcția Daneți către Murta, conducătorul vehiculului virând brusc pe o altă stradă la apariţia echipajului.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, patrula de poliție a pornit în urmărirea autovehiculului, folosind semnalele acustice și luminoase, însă cel în cauză nu a oprit, mărind viteza de deplasare.  

Astfel, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de armă, atât în plan vertical, cât şi asupra autoturismului, reuşindu-se oprirea şi imobilizarea conducătorului.

Bărbatul avea o concentraţie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat

Cel în cauză a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Daneţi, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 1,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii doljeni au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:08:06

Gala UNITER la Craiova. Ion Caramitru, preşedinte UNITER: Chiar...

Gala Premiilor UNITER 2020 reuneşte două premiere....

ȘTIRI GdS

Ce-i mai trebuie stadionului de atletism pentru a fi...

Stadionul de atletism din Craiova nu este încă gata pentru competiții oficiale.

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două...

Cum a ajuns o școală din Craiova cu două clase în scenariul roșu

Încep lucrările și la drumul județean Moțăței – Plenița

CJ Dolj a dat ordinul de începere a lucrărilor și la tronsonul II al DJ 561A, Moțăței – Unirea – Plenița – limita cu județul Mehedinți.

Încă un deces din cauza Covid în Gorj

Județul Gorj înregistrează încă un deces din cauza COVID. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 631...

Zeci de sancțiuni în Gorj pentru încălcarea măsurilor de...

Forțele de ordine din județul Gorj au aplicat amenzi în valoare de peste 27.300 lei pentru neregulile constatate în urma verificărilor respectării...

Lions Club Craiova a sărbătorit 30 de ani de...

Mai mulţi voluntari au ajuns astăzi în comuna Leu pentru a sărbători 30 de ani de activitate și voluntariat a LIONS CLUB...