10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Reţinut după ce ar fi sustras un autovehicul

Dolj: Reţinut după ce ar fi sustras un autovehicul

Poliţişti din cadrul Secţiei 6 Rurală Giubega au reţinut, ieri, pentru 24 de ore un bărbat de 40 de ani, din Perişor, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 28 ianuarie, cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară parcată în apropierea unui imobil din Perişor.
Bărbatul respectiv a fost depistat de poliţişti la scurt timp după ce ar fi abandonat vehiculul în extravilanul localităţii, bunul fiind restituit persoanei vătămate, care sesizase fapta de furt.
Fiind testat cu aparatul alcooltest, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul respectiv se afla sub influenţa alcoolului, având o concentraţie de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice.
De asemenea, cel în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Având în vedere materialul probator administrat, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de cel în cauză, acesta fiind introdus în arestul I.P.J. Dolj.
În cursul acestei zile, bărbatul urmează să fie prezentat unităţii de parchet competente, cu propunerile corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS