17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE: De ce a plouat în autobuzele noi din Craiova

UPDATE: De ce a plouat în autobuzele noi din Craiova

UPDATE: Un reprezentant al RAT SRL și un altul de la firma BMC, în urma verificărilor, au făcut următoarele constatări: „La autobuzul respectiv, care se afla în traseu, pe timp ploios, s-a constatat că apa se infiltra în salonul pentru călători. Autobuzul a fost retras la sediul RAT SRL, a fost introdus în atelierul de reparații și, împreună cu reprezentantul BMC, s-a procedat la verificarea tehnică, în vederea depistării cauzei de pătrundere a apei în salonul autobuzului.
S-a constatat că apa se infiltra în salon pe la orificiul furtunurilor instalației de aer condiționat, orificiu executat în plafonul autobuzului, etanșeitatea (izolarea) dintre acesta și furtunuri fiind necorespunzătoare (defectuoasă) din fabrică.
Defecțiunea a fost remediată de reprezentantul firmei BMC.”

UPDATE: Primăria dă vina pe aerul condiţionat

Autobuzul care a prezentat, în această dimineață, scurgeri de apă a fost imediat retras de pe traseu și dus la baza RAT pentru verificări. S-a constatat că scurgerea de apă provenea de la aparatul de aer condiționat. S-a procedat imediat la remedierea deficienței constatate apărute în urma exploatării, urmând ca autobuzul să reintre pe traseu, au spus reprezentanţii Primăriei Craiova.

Un craiovean a sesizat pe un grup de socializare că în unul din autobuzele noi plouă. Craioveanul a surprins într-un filmuleţ cum apa curge siroaie prin plafonul autobuzului. Filmarea a devenit virală, iar ştirea a ajuns şi la urechile reprezentanţilor RAT Craiova.

Aceştia spun că :

Am sesizat și noi problema, iar autobuzul respectiv a fost retras de pe traseu. O să le verificăm și pe celelalte, ca să nu mai avem surprize de acest gen. Am anunțat primăria, pentru că ei au cumpărat autobuzele și au contract cu firma producătoare, a spus Sorin Manda, director RAT Craiova.

Am întrebat şi Primăria Craiova şi în momentul când ne va da un răspuns oficial, revenim cu amănunte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS