Acasă Local Dolj Transport agabaritic de la Calafat la Nădlac 2

Transport agabaritic de la Calafat la Nădlac 2

-

Un transport agabaritic se va desfăşura pe ruta DN 56 (Calafat Pod P.T.F) – Nădlac 2 PTF (județul Arad), în perioada 3 – 6 decembrie.
Transportul se desfăşoară pe traseul: DN56 (Calafat Pod PTF) (județul Dolj) – Maglavit – DN56A – Maglavit – Vânju Mare – DN6 – Centura Drobeta Turnu Severin – DN6 – Domașnea – Varianta de ocolire Caransebeș – DN6 – Varianta de ocolire Lugoj – A6 – A1 – Nădlac 2 PTF (județul Arad).
Vehiculul transportă un transformator pentru sistemul energetic național.

Lățimea maximă a vehiculului este 3,50 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.
Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

ȘTIRI VIDEO GdS

Dacian Ciolos: Ne propunem sa organizam un congres al diasporei

Preşedintele Partidului Unitate, Libertate şi Solidaritate (PLUS), Dacian Cioloş, a anunţat sâmbătă, la Convenţia Naţională a formaţiunii, intenţia de a organiza un...