6.4 C
Craiova
sâmbătă, 14 decembrie, 2019
Acasă Local Dolj Urmărit în SUA pentru fraudă bancară, prins la Craiova

Urmărit în SUA pentru fraudă bancară, prins la Craiova

-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au depistat, prin Craiova, un bărbat de 29 de ani, din localitate, pus în urmărire la nivel internaţional de autorităţile judiciare din Statele Unite ale Americii.
Cel în cauză este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de legislaţia statului respectiv, de conspiraţie la comiterea de fraudă bancară cu dispozitive de acces, conspiraţie la comiterea de fraudă prin cablu şi fraudă bancară, furt calificat de identitate şi fraudă cu dispozitive de acces, faţă de acesta fiind emisă o cerere de arestare provizorie, în vederea extrădării.
Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, care a emis pe numele acestuia o ordonantă de retinere pentru 24 ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.
La activităţile desfăşurate au participat şi poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova, precum şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

Aco Todorov, antrenor și selecționer

Antrenorul echipei masculine de baschet SCM „U” Craiova, Aleksandar Todorov, este noul selecționer al Macedoniei de Nord. Contractul...