9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljReţinuţi de poliţişti pentru furturi

Reţinuţi de poliţişti pentru furturi

Trei doljeni au fost reţinuţi, ieri pentru mai multe furturi comise în luna octombrie, în Craiova şi Podari.


Un bărbat de 36 de ani, din Giurgiţa, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt a fost reţinut de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Craiova.

Astfel, din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul respectiv, la data de 21 octombrie, ar fi pătruns, profitând de neatenţia angajaţilor, într-o debara a unui magazin general din Craiova, de unde ar fi sustras suma de 5.200 de lei.
De asemenea, cel în cauză mai este bănuit că, în cursul anului 2016, ar fi sustras din trei societăţi comerciale diferite, din Craiova, trei telefoane mobile, profitând şi atunci de neatenţia angajaţilor.
O parte din prejudiciu a fost recuperat de poliţişti, iar în baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore bărbatul respectiv, urmând ca în cursul acestei zile acesta să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii Secţiei 3 Rurală Bucovăţ au reţinut pentru 24 de ore o femeie de 39 de ani, din Craiova şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Leu, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.
La data de 7 octombrie, cei doi ar fi pătruns fără drept pe uşa lăsată neasigurată a unei locuinţe situate în comuna Podari, de unde ar fi sustras suma de aproximativ 750 de lei şi o cutie în care se aflau mai multe bijuterii din aur. Astfel, în cursul acestei zile, cei în cauză urmează să fie prezentaţi unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS