Acasă Local Dolj Târg de adopții canine duminică, în Parcul Romanescu

Târg de adopții canine duminică, în Parcul Romanescu

-

Un târg de adopții canine va avea loc, duminică, între orele 11.00-15.00, în Parcul Romanescu, (chioșc fanfară).

Târgul este organizat de Salubritate Craiova, în parteneriat cu Asociația Lumea lui Patrocle, Asociația Junior Chamber International Craiova și Centrul Național de Educare Canină. Târgul de adopții „Adoptă un prieten, salvează o viață!” este la a treia ediție. La cea de-a doua ediţie, opt dintre cei 12 căței fără stăpân şi-au găsit un stăpân.

Iubitorii de animale vor putea pleca acasă direct de la eveniment cu unul dintre cei 10 câini fără stăpân prezenți la târg. Exemplarele sunt sterilizate, deparazitate, vaccinate și adoptabile pe loc. Întregul proces de adopție este gratuit și fiecare cățel adoptat va primi un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un bol și o lesă.

Pe lângă posibilitatea de a adopta un prieten necuvântător, iubitorii de animale vor putea dona hrană pentru cățeii cazați în Adăpostul canin Breasta.
În cadrul târgului, desfășurat sub sloganul „Fii tu eroul meu!”, organizatorii evenimentului au pregătit și o zonă special amenajată pentru copii, aceștia putând participa la ateliere de reciclare creativă, confecționare de animale de hârtie sau vor putea colora planșe cu animale. Începând de la ora 12.00, cățeii Centrului Național de Educare Canină vor încânta publicul cu demonstrații și micuții prezenți vor primi cadou baloane colorate cu sloganul târgului.
Scopul organizării evenimentului este promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei, a Adăpostului canin Breasta dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Persoana iubită sau copiii îți solicită ajutor material şi se pot isca controverse, discuții aprinse și chiar conflicte pe termen lung....

Bancul zilei

Ghicitoarea: – Viitorul dumneavoastră arată perfect. Nu vă veți întâlni tot anul viitor cu nicio boală! – Asta este catastrofal! – Cum așa?? – Păi,...