Acasă Local Dolj Tânăr prins la furat de arbori

Tânăr prins la furat de arbori

-

Un tânăr de 18 ani a fost prins de poliţişti din cadrul Postului de Poliție Apele Vii, furând mai mulţi arbori dintr-o pădure din apropiere.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Postului de Poliție Apele Vii au fost sesizați, ieri, cu privire la faptul că, dintr-o pădure situată în localitate, persoane necunoscute au sustras mai mulți arbori.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 18 ani, din Apele Vii, care, în zilele de 9 şi 10 octombrie, ar fi tăiat şi sustras 44 de arbori, pe care apoi i-ar fi vândut unui bărbat de 55 de ani, din localitate.

Poliţiştii doljeni au mai transmis că o cantitate de 1,5 mc. material lemnos a fost recuperata în totalitate, fiind predata reprezentanţilor ocolului silvic.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăiere fără drept şi sustragere de material lemnos.

ȘTIRI VIDEO GdS

Liberalii vor Corpul de Control al premierului la SJU Craiova

Liberalii doljeni acuză autorităţile judeţene că nu se preocupă de soarta Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova. Într-o conferinţă de presă susţinută duminică,...