20 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Dolj Bărbat bătut în Sadova

Bărbat bătut în Sadova

Un bărbat de 55 de ani, din Sadova, a sesizat la sediul Postului de Poliție Sadova faptul că a fost agresat de un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate.

Potrivit primelor informaţii oferite de IPJ Dolj, ieri, 8 octombrie, la sediul Postului de Poliție Sadova s-a prezentat un bărbat de 55 de ani, din Sadova, care a sesizat faptul că a fost agresat de un alt bărbat.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că între bărbatul de 55 de ani, din Sadova şi un alt bărbat, de 38 de ani, din aceeaşi localitate, s-a produs o altercaţie, în urma căreia primul dintre aceştia ar fi fost agresat, fiind ulterior transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru Gazeta de Sud că se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi lămurite împrejurările în care acest eveniment s-a produs.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

O magazie cu lemne din Piatra-Olt a luat foc

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit în orașul Piatra-Olt, pentru...

Olt: Agent economic, amendat cu 35.000 de lei

La data de 31 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Olt,...