10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTineri prinşi în trafic cu o armă deţinută ilegal

Tineri prinşi în trafic cu o armă deţinută ilegal

Doi tineri de 20 de ani şi respectiv 24 de ani din Urzicuţa au fost depistaţi în trafic cu o armă deţinută ilegal, în localitatea Podari, pe sensul spre Craiova de poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova .

Potrivit IPJ Dolj, un poliţist aflat în afara orelor de serviciu din cadrul Poliţiei Oraşului Segarcea a sesizat, vineri, faptul că, prin localitatea Podari, pe sensul spre Craiova, circulă un autoturism, care, la data de 2 august a.c., ar fi fost implicat într-o şicanare în trafic, între localităţile Cerăt şi Segarcea.

În zona respectivă au fost dirijate 2 echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, autoturismul fiind oprit pe o stradă din localitate.

Astfel, poliţiştii au identificat în autoturism 2 tineri, de 20 şi 24 de ani, ambii din Urzicuţa.

În controlului efectuat autoturismului, poliţiştii au găsit un pistol, prevăzut cu încărcător şi 6 bile, arma şi muniţia fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit în această cauză un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS