12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat din Afumaţi prins "afumat" la volan

Bărbat din Afumaţi prins „afumat” la volan

Bărbat de 30 de ani, din Afumaţi a fost prins băut şi fără carnet de conducere de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti în timp ce conducea. În urma verificărilor cu aparatul alcooltest, avea o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti au oprit, ieri, pentru control un autoturism condus prin localitate de un bărbat de 30 de ani, din Afumaţi, care se afla sub influenţa alcoolului.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul respectiv nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Având în vedere cele constatate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS