Acasă Local Dolj Tânăr bănuit de furt şi ameninţare, reţinut de poliţişti

Tânăr bănuit de furt şi ameninţare, reţinut de poliţişti

-

Tânăr de 22 de ani , din comuna Cioroiaşi a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Secţiei 6 de Poliţie Rurală Giubega, fiind bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt şi amenintare.

Potrivit ISJ Dolj, oamenii legii au fost sesizaţi, în ziua de 17 septembrie , de un bărbat de 30 ani, din Cioroiași, cu privire la faptul că i-a fost sustras, din autoutilitara de serviciu, portofelul personal.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au constatat că tânărul de 22 ani ar fi pătruns în interiorul autoutilitarei respective, lasată neasigurată, de unde ar fi sustras portofelul persoanei vătămate, în care avea documente personale și suma de 140 lei.

De asemenea, în ziua de 18 septembrie , acelaşi tânăr ar fi ameninţat un bărbat de 34 de ani, din localitate, cu acte de violenţa, având asupra sa şi un cuţit.

Ieri, poliţiştii au dispus reținerea pentru 24 ore faţă de persoana în cauză, aceasta fiind încarcerată în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

În cursul acestei zile bărbatul urmează să fie prezentat unităţii de parchet, cu propuneri corespunzătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Modelul Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume, datorită simetriei sale faciale, analizată cu ajutorul unei formule matematice preluate de...

Horoscop

Berbec Evitați compania celor care vă caută doar când au nevoie. Se prefigurează discuții, călătorii diverse și multă forfotă mentală. Ordonați-vă treburile...

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...