Acasă Local Dolj Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pe 18 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pe 18 octombrie

-

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 18 octombrie, în organizarea Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.
Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.
La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante:

  • la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A,
  • le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: [email protected] ,
  • pe fax 0351.401.557).

Locația de desfășurare a evenimentului și programul vor fi comunicate în timp util.
Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Grevă de avertisment la Cummins

Câteva sute de angajaţi au ieşit în curtea fabricii. Oamenii nu acceptă propunerea conducerii fabricii de a introduce în Contractul Colectiv de...