Acasă Local Dolj Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pe 18 octombrie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți pe 18 octombrie

-

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 18 octombrie, în organizarea Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj.
Evenimentul are ca scop facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.
Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.
La acest eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursă pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante:

  • la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada , nr. 13A,
  • le pot transmite atât pe adresa de email a instituţiei: [email protected] ,
  • pe fax 0351.401.557).

Locația de desfășurare a evenimentului și programul vor fi comunicate în timp util.
Participarea la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți este gratuită atât pentru angajatori, cât şi pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...