Acasă Local Dolj Acţiunea " Clean Stations" a adus peste 21.500 lei la bugetul de...

Acţiunea ” Clean Stations” a adus peste 21.500 lei la bugetul de stat

-

Poliția Română, prin Direcția de Poliției Transporturi, a desfășurat în această dimineaţă, o acțiune la nivel național, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale în zona stațiilor C.F.R. În doar patru ore această acţiune a adus 82 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 21.870 lei, la bugetul de stat.

Acţiunea a vizat depistarea călătorilor frauduloși, prevenirea furturilor, depistarea persoanelor fără adăpost, prevenirea actelor de cerșetorie și comerț ambulant, precum și descurajarea oricăror fapte ilegale.

În judeţul Dolj, timp de 4 ore, peste 40 de polițiști de la structurile de transporturi, rutieră și ordine publică au derulat controale în zona a 5 stații de cale ferată. 

Potrivit IPJ Dolj, în urma acţiunii, poliţiştii de la structurile de transporturi au legitimat 87 de persoane şi au aplicat 38 de sancţiuni contravenţionale ,în valoare de aproximativ 10.000 lei, majoritatea pentru incălcarea normelor de convietuire sociala, dar şi traversarea liniilor de cale ferată prin alte locuri decât cele stabilite. 

Alte 36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii rutieri din zona gărilor, în valoare de 11.000 de lei, iar poliţiştii de ordine publică au legitimat şi au verificat în bazele de date 34 de persoane şi au aplicat 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 870 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

O blondă, la judecata de apoi, e întrebată de Dumnezeu: Ai păcătuit?Nu.Ai băut?Nu.Ai fumat?Nu.Ai preacurvit?Nu.Bine. Petre, adu o pereche...