Acasă Local Dolj Tânăr prins băut la volan, în Drănic

Tânăr prins băut la volan, în Drănic

-

Un tânăr de 28 de ani din Segarcea a fost prins, ieri, de poliţişti, băut la volanul unei maşini pe Dj 561B, în comuna Drănic. În urma testelor cu aparatul alcooltest tânărul avea o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Posturilor de Poliție Valea Stanciului și Gângiova au depistat un tânăr de 28 de ani, din Segarcea, care conducea un autoturism pe DJ 561B, prin Drănic, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, în cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.  

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...