Acasă Local Dolj Razie printre comercianţii de fier vechi

Razie printre comercianţii de fier vechi

-

Comercianţii de fier vechi din Dolj au fost controlaţi ieri de poliţişti din cadrul IPJ Dolj – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Sectiei 14 Poliţie Rurala Bârca, dar și specialiști din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, în urma unei acţiuni de prevenire şi combtere a activităţilor economice ilicite din domeniul „gestionării și comercializării deșeurilor industriale reciclabile”, în judeţul Dolj.

Oamenii legii au verificat 2 societăţi comerciale, 9 persoane fizice şi 4 mijloace de transport, pentru neregulile constatate aplicând 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 20.000 lei.

De asemenea, a fost confiscată cantitatea de 2.800 kg deşeuri feroase, în valoarea de 1100 lei

Cu ocazia verificărilor efectuate în comuna Giurgița, s-a constatat că un agent economic a comercializat cantitatea de 2.000 kg deșeuri feroase, pentru care nu au fost  prezentate documente de proveniență.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990R., dispunându-se totodată confiscarea cantității de 2000 kg deșeuri feroase, în valoare de 700 lei.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.