7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljSuper Rally ajunge în weekend la Craiova

Super Rally ajunge în weekend la Craiova

A treia etapă a campionatului național Super Rally, organizat de campionul Mihai Leu și AMC Racing, va avea loc la Craiova, pe 13 și 14 septembrie.

Week-endul se anunță unul plin de adrenalină pentru iubitorii sportului cu mulți cai putere din Craiova. La start sunt așteptați piloți cunoscuți, printre care Dani Oțil, Lucian Răduț, Costel Cășuneanu, dar și Titi Aur. După festivitatea de prezentare oficială a echipajelor, care va avea loc vineri seara în centrul orașului, sâmbătă se vor desfășura etapele de calificare și finala. Cu mașini de curse puternice la start și piloți pregătiți să facă față traseului, competiția se anunță a fi una plină de provocări. Specificul Super Rally și ceea ce diferențiază această competiție de alte curse cu motor este faptul că traseul pe care se concurează este unul amenajat prin centrul orașului.

Program Super Rally Craiova

Programul Super Rally Craiova este următorul:

Vineri, 13 septembrie, ora 20:00 – prezentarea oficială a echipajelor în Piața Mihai Viteazul
Sâmbătă, 14 septembrie, în zona pasajului Universității, se vor desfășura:

  • Ora 9:30 – Calificări,
  • Ora 14:30 – Finala,
  • Ora 18:00 – Festivitatea de premiere

Campionatul Național Super Rally este organizat de Mihai Leu și AMC Racing. Competiția de află la al doilea sezon, iar finala se va desfășura la București (25-26 octombrie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS