16.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Local Dolj Razie printre comercianţii de flori

Razie printre comercianţii de flori

-

Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au organizat în zilele de 8 şi 9 septembrie, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de evaziune fiscală şi activităţilor ilicite din domeniul „comercializării florilor și plantelor ornamentale”, în Craiova.

Oamenii legii au verificat 6 societăţi comerciale şi 2 persoane fizice, aplicând 4 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 12/1990 R..

De asemenea, poliţiştii au confiscat mărfuri (4.060 fire de flori, diverse sortimente), în valoare de circa 8.000 lei.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.