Acasă Local Dolj Prins la volan băut şi fără permis de conducere

Prins la volan băut şi fără permis de conducere

-

Un bărbat de 46 de ani din Moţăţăi a fost prins la volan băut şi fără permis de conducere. Acesta a fost condus la spital dar a refuzat recoltarea de mostre biologice.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Cetate au depistat, ieri, un bărbat de 46 de ani, din Moțăței, care conducea un autoturism, pe DJ 561A, în localitatea de domciliu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde a refuzat recoltarea de mostre biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.