Acasă Local Dolj De luni, se opreşte apa caldă în Craiova

De luni, se opreşte apa caldă în Craiova

-

De luni, se opreşte apa caldă în Craiova!

Complexul Energetic Oltenia (CEO) – Sucursala Electrocentrale Craiova II a reamintit faptul că va întrerupe, de luni, furnizarea agentului termic pentru prepararea apei calde menajere, în municipiul Craiova.

Întreruperea va avea loc în perioada 26.08.2019 / ora 00:00 – 31.08.2016 / ora 24:00. În această perioadă, craiovenii nu vor mai beneficia de apă caldă.

Întreruperea apei calde are loc anual pentru executarea lucrărilor de mentenanţă şi a reviziei anuale planificate la reţeaua de termoficare urbană.

Conducerea companiei transmite locuitorilor scuze pentru disconfortul creat.

CEO dă asigurării că vor fi făcute toate eforturile pentru încheierea reviziei în cel mai scurt timp posibil.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.