Acasă Local Dolj Un bărbat urmărit internaţional a fost depistat în Craiova

Un bărbat urmărit internaţional a fost depistat în Craiova

-

Un bărbat de 37 de ani din Craiova, urmărit internaţional pentru comiterea mai multor infracţiuni, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 6, Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat, ieri, un bărbat de 37 de ani, din Craiova, pe numele căruia a fost introdusă o semnalare în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Italia, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În acest sens, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au preluat sub escortă persoana urmărită şi au prezentat-o unităţii de parchet, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

Cetăţean captiv între două primării. Partea a doua

Un doljean încearcă să afle, cu certitudine, de ani buni, de care primărie aparţine terenul său, situat la marginea Craiovei. Pe hărţile de la OCPI figurează pe Cârcea, dar impozitul îl plăteşte la Craiova. Situaţia a apărut din cauză că nici până acum autorităţile nu au clarificat limitele administrative ale Craiovei cu localităţile limitrofe.

Horoscop

Berbec Puteţi susţine discuţii elevate spre admiraţia celorlalţi. La un moment dat, vă veţi mira şi voi, cât sunteţi de capabil pentru...