Acasă Local Dolj Un bărbat urmărit internaţional a fost depistat în Craiova

Un bărbat urmărit internaţional a fost depistat în Craiova

-

Un bărbat de 37 de ani din Craiova, urmărit internaţional pentru comiterea mai multor infracţiuni, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 6, Craiova.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova au depistat, ieri, un bărbat de 37 de ani, din Craiova, pe numele căruia a fost introdusă o semnalare în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Italia, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

În acest sens, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri au preluat sub escortă persoana urmărită şi au prezentat-o unităţii de parchet, care a emis pe numele acesteia ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Bărbatul a fost introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.