Acasă Local Dolj Tronsonul 4 al drumul expres Craiova - Piteşti, scos la licitaţie

Tronsonul 4 al drumul expres Craiova – Piteşti, scos la licitaţie

-

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a scos, miercuri, la licitaţie contractul de proiectare şi execuţie a tronsonului 4 din drumul expres Craiova – Piteşti cu o lungime de aproximativ 31 de kilometri. Anunţul a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP), iar termenul limită de depunere a ofertelor este 24 octombrie anul acesta.

30 de milioane de lei kilometrul

Potrivit documentelor din Sicap, valoarea estimată a contractului este de peste 900 de milioane de lei fără TVA, iar durata lui este de 96 de luni. Concret, proiectarea ar trebui să dureze 12 luni, execuţia propriu-zisă – 2 ani, iar garanţia este de 5 ani. Legat de acest din urmă aspect, CNAIR precizează că garanţia poate creşte până la 10 ani.

Pe unde trece tronsonul 4

Tronsonul 4 va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București – Pitești și va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

ȘTIRI VIDEO GdS

Francezul Claude Dielna, în vizorul Universităţii Craiova

Universitatea Craiova vrea să se întărească în apărare chiar înaintea derbiului cu CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat. Alb-albaştrii sunt...