11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUrmărire ca în filme pentru prinderea unui pescar

Urmărire ca în filme pentru prinderea unui pescar

O urmărire ca în filme a avut loc ieri la Turceni pentru prinderea unui pescar.

Un bărbat, 50 ani, din oraşul Turceni, a fost prins ieri în flagrant de polițiști în timp ce transporta cu un autoturism, trei saci din rafie de culoare albă în care se aflau plase de pescuit monofilament, cu fir din nylon. Șoferul nu a respectat semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri, sustrăgându-se controlului autoturismului. El şi-a continuat deplasarea pe DJ 674 Turceni, în direcția de mers către satul Murgești.

Pe traseu el a abandonat pe traseu cei trei saci. S-a procedat la urmărirea acestuia și la identificarea celor trei saci abandonați. Fiecare sac conținea câte o plasă de pescuit monofilament cu fir din nylon, cu lungimea de 200 m și mărimea ochiului de plasă de 8x8cm.

Cei 3 saci din rafie de culoare albă împreună cu cele 3 plase de pescuit monofilament, au fost ridicați în vederea confiscării. A fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de producerea, importul, deţinerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament.

Eugen Măruță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS