Acasă Local Dolj Tânăr, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

Tânăr, depistat la volan sub influența substanțelor psihoactive

-

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Târgu Jiu au depistat marți în trafic un tânăr, de 27 de ani, din Târgu Cărbunești, în timp ce conducea sub influența substanțelor psihoactive.

Tânărul a fost depistat pe strada Traian, sub influența substanțelor psihoactive. El a fost testat cu aparatul Drug Test. Conducătorul auto a fost transportat la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge și urină. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea sub influența substanțelor psihoactive

Eugen MARUTA
Eugen MARUTA
Este absolvent al Facultății de Litere și Ștințe Sociale și al unui master în Administrația Publică. În anul 2000 a venit în practică jurnalistică la Gazeta de Sud, iar de a doua zi au început să apără în ziar articole sub semnătura sa.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.