Acasă Actualitate Maşini lovite în parcare de un şofer băut

Maşini lovite în parcare de un şofer băut

-

Un bărbat de 33 de ani, din Craiova, în timp ce conducea sub influenta alcoolului a lovit mai multe autoturisme parcate.
Potrivit I.P.J. Dolj, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada George Enescu, din Craiova. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că un bărbat de 33 de ani, din Craiova, care a condus băut un autoturism, pe strada George Enescu şi a lovit mai multe maşini în parcare, în urma evenimentului rezultând doar pagube materiale.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.