11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljPoliţistul care l-a imobilizat pe bărbatul care se plimba prin mall cu un cuţit, felicitat

Poliţistul care l-a imobilizat pe bărbatul care se plimba prin mall cu un cuţit, felicitat

Poliţistul care l-a imobilizat,aseară, pe bărbatul care se plimba prin mall cu un cuţitul a fost felicitat pentru modul cum a acţionat.

Deşi era în timpul liber, el a intervenit pentru imobilizarea tânărului. Dan Georgescu este încadrat în poliţie din anul 2012. În prezent are gradul profesional de inspector de poliţie la Biroul Rutier Craiova.

Potrivit Gazetei de Sud în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 3 Politie Craiova au fost sesizați de un agent de pază, că în incinta unui centru comercial din Craiova se afla un bărbat, îmbrăcat până la bust, existând posibilitatea ca acesta să aibă asupra sa un cuțit.
Până la sosirea unui echipaj la fața locului, bărbatul respectiv a fost deja imobilizat de polițistul aflat în timpul liber.
În urma controlului corporal efectuat de polițiști, asupra bărbatului respectiv a fost găsit un cuțit cu lungimea de 28 de cm.
S-a stabilit că bărbatul are 22 de ani și este cetățean german. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS